Tue toimintaamme kotona asuvien vanhusten hyväksi! 

Haluatko tukea toimintaamme? Alla muutamia ideoita, joilla voit olla mukana tukemassa työtämme kotona asuvien vanhusten hyvinvoinnin edistämiseksi ja arvokkaan vanhuuden turvaamiseksi. Otamme kiitollisina vastaan kaikki lahjoitukset. 

Onko sinulla jokin muu idea toiminnan tukemiseksi? Ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan ja sovitaan yhteistyöstä! 

Liity kannatusjäseneksi

Kannatusjäseniksi ovat tervetulleita yritykset ja yhteisöt. Jäsenmaksu on 50 euroa/vuosi, ja myös kannatusjäsenet saavat jäsenlehden neljä kertaa vuodessa. 

Yhdellä kannatusjäsenyydellä mahdollistetaan esimerkiksi kaksi ryhmäkertaa vanhuksille.

Osta käsityökerhon tuotteita tai lippu varainkeruutilaisuuteen

Toimistollamme on pieni käsityömyymälä, josta teet edullisia löytöjä joko omiin tarpeisiin tai esimerkiksi lahjaksi läheisille. Myynnissä on mm. villasukkia, pipoja, koruja ja kortteja - kaikenlaista kivaa vauvasta vaariin. 

Järjestämme kaksi varainkeruutilaisuutta vuoden aikana, toisen keväällä ja toisen syksyllä. Osta lippu ja tule mukaan viihtymään - teet samalla hyvää. 

Tuo meille materiaalilahjoitus

Otamme vastaan palkintoja arpajaisiin ja maksuttomaan bingoomme. Lisäksi käsityökerholle voi lahjoittaa esimerkiksi puhtaita lankoja ja askartelutarvikkeita. Käsitöitä tehdään paitsi yhdistyksen hyväksi myös lahjoituksiin. Viime vuosina olemme lahjoittaneet käsitöitä mm. TYKSiin ja vanhusten asumispalveluyksiköihin.

Tarjoa jäsenetu jäsenillemme

Yritykset voivat tarjota jäsenillemme jäsenetuja. Näistä kerromme yhdistyksen toimistolla, jäsenlehdessä sekä nettisivuilla

Lahjoita aikaasi

Onko yritykselläsi halu edistää vanhusten hyvinvointia? Hyvä tapa tähän on esimerkiksi se, että työntekijöille mahdollistetaan vapaaehtoistoiminta osana työaikaa. Tämä on henkilöstöetu, joka kertoo paljon yrityksen arvoista. Vapaaehtoistoiminta tukee vanhusta arjessa ja vähentää yksinäisyyttä. 

Pidämme mielellämme räätälöityjä vapaaehtoistoiminnan kursseja työyhteisöille. Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan ja sovitaan kurssista!