Meille ovat tervetulleita eri alojen opiskelijat!

Työntekijämme ovat koulutukseltaan muun muasssa sosionomi, lähihoitaja, yhteisöpedagogi, fysioterapeutti ja tradenomi. Työnimikkeitä ovat toiminnanjohtaja, suunnittelija, ohjaaja, koordinaattori, yhdistyssihteeri ja yhdistystyöntekijä.

Työ on monipuolista järjestö- ja kehittämistyötä, kuten tilaisuuksien järjestämistä, tapahtumissa esiintymistä, tiedottamista, viestintää, kouluttamista, asiakastyötä, työryhmissä toimimista jne.

Työnteko yhdistyksessämme tapahtuu pääosin arkisin kello 8-16. Toisinaan järjestämme tapahtumia, koulutuksia tai kokouksia arki-iltoina. Näihin voit osallistua oman mielenkiintosi mukaan.

Jotta voimme ohjata ja tukea sinua harjoittelujakson aikana, otamme vain yhden opiskelijan kerrallaan harjoitteluun. Sinulle nimetään harjoitteluohjaaja, mutta myös muut työntekijät ovat apunasi koko harjoittelujakson ajan. Tulet siis tekemään yhteistyötä monen ammattilaisen kanssa.

Saat jaksosta opintopisteitä, hyödyllistä työkokemusta ja mahdollisuuden työskennellä mukavien työkavereiden kanssa. Palkkaa emme pysty maksamaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakulomake harjoitteluun.

Lämpimästi tervetuloa työyhteisöömme!