Avoimet työtehtävät

Yhdistystyöntekijäksi Turun Seudun Vanhustukeen?

Haemme avoimeen toimintaamme yhdistystyöntekijää, jolla on mahdollisuus 100% palkkatukeen. Yhdistyksen avoimessa toiminnassa järjestetään tilaisuuksia ja tapahtumia, joiden kohderyhmänä ovat yli 70-vuotiaat kotona asuvat. Toiminnan tarkoituksena on tukea iäkkäiden hyvinvointia tarjoten mielekästä tekemistä, sosiaalisen kanssakäymisen ja tutustumisen paikkoja yhdessä vertaisten kanssa hyväksyvässä ilmapiirissä. 

Tehtäviin kuuluu muun muassa yhdistyksen kaikille avoimen ryhmätoiminnan koordinointia ja aikatauluttamista, avoimessa toiminnassa toimivien vapaaehtoisten tukemista, kahvitusten järjestämistä ja ryhmätilan siisteydestä huolehtimista, jäsenasioiden hoitoa sekä avustavia tiedottamistehtäviä. Työntekijältä toivotaan valmiutta asiakaspalvelutyöhön sekä perustasoisia ATK-taitoja.

Työtehtäviin perehtymiseen annetaan aikaa ja työnkuvaa voidaan täydentää työntekijän omien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Tukena ovat yhdistyksen muut työntekijät, jotka opastavat ja neuvovat työtehtävissä tarpeen mukaan. Palkka määrittyy keskimääräisen viikkotyöajan mukaan (maksimissaan 65% kokoaikaisesta työajasta). Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse toiminnanjohtaja Sonja Vainikalle osoitteeseen sonja.vainikka@vanhustuki.fi. Halutessasi voit kysyä työstä tarkemmin joko sähköpostitse tai puhelimitse p. 045 613 8840. Selvitäthän ennen hakemista mahdollisuutesi 100% palkkatukeen TE-toimistosta. Tehtävä täytetään, kun sopiva hakija löytyy ja aloitusajankohta sovitaan yhdessä.