Hyvä vanhuus -teesi

Kun tulen siihen vaiheeseen elämässäni, että tarvitsen ulkopuolisen apua selviytyäkseni arjesta, toivoisin seuraavia asioita:

• Yksilöllisyyttäni ja itsemäärämisoikeuttani kunnioitettaisiin.
  • Perustoimeentuloni olisi turvattu.
  • Kaikenpuolinen turvallisuuteni olisi taattu.
  • Halutessani voisin ulkoilla ja vierailla ystävieni luona.
  • Saisin tarvitsemaani apua ja hyvää hoivaa elämäni loppuun saakka. Avun tarpeen arviointi ja avun saanti toteutuisivat viiveettä.
  • Voisin voimavarojeni rajoissa vielä osallistua ja tehdä jotain hyödyllistä ympäristölleni ja kanssaihmisilleni.
  • Minua ei unohdettaisi, omaisteni ja ystävieni läsnäolo mahdollistettaisiin.
  • Minua tulee kuulla hoitoani suunniteltaessa. Jos olen laatinut hoitotahdon, sitä tulee noudattaa.

Hyväksytty Turun Seudun Vanhustuki ry:n kevätkokouksessa 2011.

Yhdistyksemme on voittoa tuottamaton kansalaisjärjestö

Rahoitus

Toimintamme rahoitetaan pääosin Veikkauksen/STEAn ja Turun kaupungin tuella sekä jäsenmaksuilla. Anomme vuosittain avustuksia myös eri säätiöiltä ja Opintokeskus Sivikseltä.

Lisäksi saamme satunnaisesti lahjoituksia yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä.

Yritykset voivat liittyä kannatusjäseneksemme.

Materiaalilahjoitukset

Otamme vastaan voittoja arpajaisiin ja maksuttomaan bingoomme. Käsityökerholle voi lahjoittaa esimerkiksi puhtaita kankaita, lankoja ja askartelutarvikkeita. Käsitöitä tehdään paitsi yhdistyksen hyväksi myös lahjoituksiin.

Muita tapoja toimia

Yritykset voivat tarjoata jäsenillemme jäsenetuja. Näistä kerromme jäsenlehdessämme sekä nettisivuilla jäsenyys -kohdassa.

Myös ostamalla yhdistyksen toimistolla olevia tuotteita ja osallistumalla vuosittain järjestettäviin varainkeruutilaisuuksiin, tuet toimintaamme.