Turun Seudun Vanhustuki ry tekee hyvää – yhdessä jäsentensä, vapaaehtoisten ja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Kannatusjäsenyys

Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä kannatusjäseneksemme. 50 € vuosimaksulla yrityksenne saa neljä jsenlehteämme ja mahdollistaa kaksi ryhmäkertaa vanhuksille.

Osta käsityökerhomme tekemiä tuotteita tai osallistu varainkeruutilaisuuksiin

Tule toimistolle tutustumaan ja ihastumaan käsityökerhon tuotteisiin - ja tee edullisia ostoksia!

Varainkeruutilaisuuksia järjestämme kahdesti vuodessa; keväällä ja syksyllä. Osta lippu ja tule viihtymään.

Materiaalilahjoitukset

Otamme vastaan palkintoja arpajaisiin ja maksuttomaan bingoomme. Käsityökerholle voi lahjoittaa esimerkiksi puhtaita lankoja ja askartelutarvikkeita. Käsitöitä tehdään paitsi yhdistyksen hyväksi myös lahjoituksiin.

Jäsenetuja jäsenillemme

Yritykset voivat tarjota jäsenillemme jäsenetuja. Näistä kerromme jäsenlehdessämme sekä nettisivuilla jäsenyys-kohdassa.

Muu tapa toimia vanhusten hyväksi

Haluaisitko osallistu muulla tavoin? Kerro meille ideasi.

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan ja sovitaan yhteistyöstä.