Avoimet työtehtävät

Työtä yhdistystyöntekijänä

Helmikuussa avautuu paikka osa-aikaiselle yhdistystyöntekijälle, jolla on oikeus 100 % palkkatukeen tai työkokeiluun.

Tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, tilaisuuksien järjestämistä, tiedottamista ja toiminnan tilastoimista. Toimit yhdessä vapaaehtoisten kanssa, vastaat tilaisuuksien kahvituksista ja tilojen yleisestä siisteydestä. Muu työyhteisö toimii tukenasi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuunottavaa ja itsenäistä työotetta sekä kohtalaisia tietotekniikan valmiuksia (mm. excelin hallintaa, facebookin päivitysosaamista, tiedonhakutaitoja, sähköpostin ja google -kalenterin käyttö). Ryhmänohjaustaidot ja käsityöosaaminen katsotaan eduksi.

Otathan ensin selvää KELAlta työmarkkinatukipäivistäsi ja TE-toimistosta oikeudestasi palkkatukeen tai työkokeiluun. Jos sinulla on mahdollista työskennellä jommalla kummalla tuella, lähetä CV:si sähköpostitse osoitteeseen nina.karuneva@vanhustuki.fi ja soita 045 613 8840, niin sovitaan tapaaminen alkuvuodesta.