Avoimet työtehtävät

Fysioterapeutti, tule meille töihin!

Haemme STEA avusteiseen Kuntoilukummitoimintaan vanhusten kuntouttavan toiminnan osaajaa. Toiminnan tavoitteena on tukea kotona asuvien yli 70-vuotiaiden fyysisen kunnon ylläpitämistä sekä motivoida omatoimiseen harjoitteluun vapaaehtoisten kuntoilukummien avulla.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti vanhusten toimintakyvyn arvioinnista, tavoitteiden asettamisesta yhdessä asiakkaan kanssa, harjoitteiden laadinnasta sekä harjoitteluun motivoinnista ja toteutumisen seurannasta. Kohderyhmänä ovat toimintakyvyltään rajoittuneet yli 70-vuotiaat yksin kotona asuvat turkulaiset. Vastuullesi kuuluu myös vapaaehtoisten rekrytointi, perehdytys ja heidän tukemisensa sekä toiminnasta raportointi.

Tehtävääsi kuuluu myös viestintää, tavanomaisia toimiston ja hallinnon tehtäviä, kuten rekisterien ylläpitoa. Viihdyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, vastuutuntoinen, teet mielelläsi töitä ihmisten parissa ja sinulla on valmiuksia niin yksilö- kuin ryhmänohjaukseen.

Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin kello 8-16, mutta toisinaan on tarvetta työajassa joustamiseen. Työ on liikkuvaa ja siinä tarvitaan oman auton käyttöä. Meillä pääset osaksi ystävällistä työyhteisöä monipuolisen ja vaihtelevan työn merkeissä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhteessa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta ja 6 kk koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 23.2.2020 kello 8.00 mennessä yhtenä tiedostona pdf-muodossa osoitteeseen nina.karuneva@vanhustuki.fi. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi.

Hakemusten perusteella valitut haastatellaan perjantaina 13.3. kello 13.00 alkaen Lounatuulet yhteisötalossa os. Läntinen Pitkäkatu 33, Turku. Haastateltaviin ollaan yhteydessä puhelimitse virka-aikaan viikon 11 aikana.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä voi kysyä maanantaina 17.2. kello 13.00–15.30 tai keskiviikkona 19.2. kello 9.00–11.00 tukiystävätoiminnan suunnittelijalta puh. 045 613 8839. Sähköpostikyselyihin emme pysty vastaamaan.