Avoimet työtehtävät

Sosionomi / geronomi - tule meille töihin!

Haemme äitiysvapaan sijaista STEA avusteiseen Tukiystävätoimintaan. Keskeistä toiminnassa on lievittää kotona yksin asuvien yli 70-vuotiaiden yksinäisyyttä vapaaehtoisystävien avulla.

Ohjaajan tehtävässä kohtaat, koulutat ja tuet vapaaehtoisystäviä sekä arvioit vanhusten palvelutarpeita ja autat heitä niiden piiriin. 

Hyvät vuorovaikutustaidot, itseohjautuvuus ja tiimipelaaminen ovat taitoja, joita tehtävässä tarvitset. Teet kotikäyntejä, joten sinulla tulee olla oma auto käytettävissä. 

Viihdyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, vastuutuntoinen, teet mielelläsi töitä ihmisten parissa ja sinulla on valmiuksia niin yksilö- kuin ryhmänohjaukseen.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 17.8.2020 - 10.7.2021. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin kello 8-16, mutta toisinaan on tarvetta työajassa joustamiseen. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Sijaisuuteen haetaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.7.2020 kello 8.00 mennessä yhtenä tiedostona pdf-muodossa osoitteeseen nina.karuneva@vanhustuki.fi. Hakemusten perusteella valittuihin ollaan yhteydessä viikon 32 aikana.

Halutessasi voit kysyä tehtävästä tarkemmin tukiystävätoiminnan ohjaajalta puh. 044 536 7721.