Virkistystä ja vertaistukea vanhuksille

Olisitko sinä sopiva ryhmänohjaaja? Odotamme sinulta inhimillistä asennetta vanhuksia kohtaan.

Ohjaajana suunnittelet ja ohjaat ryhmäkerran. Me varaamme tarjoilut ja olemme tukenasi. Ryhmänohjaajana voi toimia myös pareittain.

Ohjaajat kokoontuvat yhteiseen suunnitteluun 2-3 kertaa vuodessa ja vapaaehtoisena olet tervetullut myös vapaaehtoisille järjestämiimme koulutus-/virkistystapahtumiin.

Tutustu tällä hetkellä toimiviin ryhmiimme tapahtumakalenteristamme.

Ulkoiluryhmän vetäjäksi

Ulkoiluryhmä tekee noin tunnin kävelylenkin, välillä voidaan myös lehvähtää. Ryhmissä on kaksi ohjaajaa, toinen opastaa reitillä ja toinen varmistaa kaikkien porukassa pysymisen. Tarkoituksena on virkistyä liikkumisen ohessa.

Ennen vetäjänä aloittamista, osalllistu kurssille. Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella tai soittamalla toimistolle. Kurssilla käsitellään asioita mm. turvallisuudesta, kävelyreittien valinnasta, ryhmänohjauksesta ja vapaaehtoistoiminnan periaatteista sekä meidän käytännöistämme ja tämän ryhmän tavoitteista. Tapaat myös muita ryhmänvetäjäksi aikovia.

Kurssilla osallistuminen ei velvoita toiminnan aloittamista. Kurssi on maksuton.

Osallistun kurssille *

Ryhmänohjaus kiinnostaa

Jos kiinnostuit muusta ryhmänohjauksesta, ota yhteyttä yhdistystyöntekijään tai täytä alla oleva lomake - otamme yhteyttä sinuun.